Digital Kingdom obsługuje marki Ferrero Rocher i Raffaello.
Agencja po wygranym przetargu odpowiada za kompleksową obsługę digital dwóch marek z portfolio Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
2019-09-03, 15:08

Do zadań Digital Kingdom należy opracowanie i egzekucja strategii obecności marek w kanałach interaktywnych oraz bieżąca kreacja contentu, social content management, community management wraz z wdrażaniem aktywacji specjalnych oraz realizacja sesji zdjęciowych dla obu marek.

Praca dla tak znanych i lubianych marek, to nobilitacja dla każdej Agencji. Cieszę się, że nasze podejście strategiczno-kreatywne zostało ocenione, jako najlepiej odpowiadające na potrzeby marek Ferrero Rocher i Raffaello, komentuje Gustaw Rozmarynowski, New Business & Account Director w Digital Kingdom.

Informacje o Agencji:

Digital Kingdom to jedna z najczęściej nagradzanych niezależnych agencji strategiczno-kreatywnych w Polsce. Realizujemy projekty we wszystkich obszarach marketingu skutecznie łącząc świat off i online. Agencja pracuje dla największych marek w Polsce i za granicą m.in.: Mirinda, 7UP, Opel, Rimmel, CAT, L’Oréal, Dr.Martens, Randstad, Keds, Sperry, dr. Gerard, Sony Network Entertainment.

Więcej informacji na stronie oraz w biurze prasowym Agencji.