Digital Kingdom wygrywa przetarg na obsługę Randstad
Agencja Digital Kingdom przejmuje obsługę Social Media międzynarodowej agencji zatrudnienia Randstad. Współpraca ma charakter długoterminowy.
2017-03-17, 10:34

Digital Kingdom w ramach współpracy zajmuje się strategią obecności Ranstad Polska w Social Media, content management’em oraz obsługą wszystkich kanałów marki (Facebook, LinkedIn, Twitter, GoldenLine, Google+). Ponadto agencja odpowiada za kreację, optymalizację kampanii oraz prowadzenie różnego rodzaju aktywacji. Współpraca została nawiązana w wyniku przetargu rozstrzygniętego na początku br.

Umowa ma charakter długoterminowy.

Digital Kingdom to agencja strategiczno-kreatywna, której sercem jest digital.
Digital Kingdom realizuje projekty we wszystkich obszarach marketingu, ze szczególnym naciskiem na platformy komunikacji kierowane do millenialsów.
Agencja pracuje dla największych marek w Polsce i za granicą m.in.: PAYBACK, Rimmel, CAT, ShowMax, Keds, Sperry, OTCF S.A, Betsson, Betsafe, dr. Gerard, Polskie Radio

Więcej informacji: www.digitalkingdom.pl