Nowy PR Manager w Digital Kingdom
Do agencji Digital Kingdom dołączyła Agnieszka Urbańska, która objęła nowo utworzone stanowisko PR Managera.
2016-11-10, 11:14

Agnieszka będzie odpowiadała za komunikację zewnętrzną agencji. Do jej zadań należy m. in. umacnianie reputacji firmy oraz dbanie o jej wizerunek.

Jesteśmy jedną z najszybciej rozwijających się agencji digitalowych, która obsługuje największych Klientów Polsce i posiada ogromny potencjał komunikacyjny. Powiększenie naszego zespołu o PR Managera to kolejny krok w konsekwentnym rozwoju firmy – mówi Gustaw Rozmarynowski,  New Business Director i Partner w Digital Kingdom.

Agencja realizuje projekty we wszystkich obszarach marketingu, specjalizuje się w działaniach digitalowych szczególnie w nieintruzywnych formach komunikacji a także w kampaniach kierowanych do millenialsów wykorzystujących natywne formy reklamy online.  Agencja planuje, tworzy i wdraża platformy komunikacji dla największych marek w Polsce i za granicą m.in.: PAYBACK, Rimmel, CAT, Keds, Sperry, OTCF S.A, Betsson , Betsafe , Mobile Vikings czy Polskie Radio.  Showreel Digital Kingdom: www.youtube.com/watch?v=KSeE2e6YMmY

Agnieszka Urbańska posiada sześcioletnie doświadczenie w public relations. Wcześniej związana była z agencją Headlines Porter Novelli. Pracowała między innymi dla: MasterCard, L’Oréal, Esprit, New Look, River Island, Aldo, czy Superpharm. Koordynowała również autorską inicjatywę agencji – „Znane Ekspertki”.

O Digital Kingdom

Digital Kingdom to agencja strategiczno-kreatywna, której sercem jest digital. Pracujący tam eksperci rozumieją, że przyszłością nowoczesnej komunikacji marketingowej jest tworzenie angażujących i wartościowych dla użytkownika treści. Digital Kingdom realizuje projekty we wszystkich obszarach marketingu, specjalizuje się w działaniach digitalowych szczególnie w nieintruzywnych formach komunikacji a także w kampaniach kierowanych do millenialsów wykorzystujących natywne formy reklamy online. Agencja planuje, tworzy i wdraża platformy komunikacji dla największych marek w Polsce i za granicą m.in.: PAYBACK, Rimmel, CAT, Keds, Sperry, OTCF S.A, Betsson , Betsafe , Mobile Vikings czy Polskie Radio. Więcej informacji: www.digitalkingdom.pl lub facebook.com/digitalkingdompl.  Obejrzyj showreel: www.youtube.com/watch?v=KSeE2e6YMmY